Retailerul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice Flanco a anunţat joi că a deschis două magazine în Gheorgheni şi Orăştie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Flanco Retail, compania românească prezentă pe piaţa autohtonă din 1994, continuă parteneriatul cu Kaufland România, lansând două magazine noi în Gheorgheni şi Orăştie, ambele în incinta galeriilor Kaufland", a anunţat compania

Retailer-ul anunţă că astfel îşi extinde reţeaua de magazine şi în cadrul galeriilor Kaufland din ţară, ia aceste deschideri fac parte din planul de extindere pe care Flanco îl are în vedere încă din anul 2019.

„Nu ne-am dezis nicio clipă de la planul nostru de a ne extinde reţeaua de magazine, cu scopul de a fi alături de clienţii noştri din oraşele mici şi medii, chiar dacă acest proces a fost îngreunat de starea de urgenţă şi de pandemie. Astfel, de la finalul anului 2019 şi până în prezent, am deschis un număr de 8 magazine, cele din Gheorgheni şi Orăştie fiind parte integrantă a colaborării noastre cu Kaufland România”, a declarat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco. 

Cele două magazine au o suprafaţă de peste 150 mp.

Site-ul flanco.ro este conectat deja cu cele două magazine, astfel încât clienţii pot comanda orice produs de pe site, iar acesta li se poate livra în magazine. Clienţii pot solicita un credit de consum, care poate fi accesat pe loc, în magazin, în 15 rate, fără dobândă.

"Magazinele de dimensiuni reduse, cum sunt cele din galeriile Kaufland din Gheorgheni şi Orăştie, oferă beneficii de confort, dar pot, aparent, crea şi limitări în privinţa gamei de produse disponibile,” explică Cătălin Croitoru, director achiziţii la Flanco. ”

Retailerul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice Flanco are peste 1.500 de angajaţi, compania deţine o reţea de 156 de magazine, aflate în 116 oraşe din ţară.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.