Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat joi că va înfiinţa o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară în turism, împreună cu autorităţile din Constanţa şi Braşov, precizând că se lucrează deja la un document programatic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În premieră, Bucureştiul, în calitate de capitală a ţării, Constanţa şi Braşovul vom înfiinţa împreună o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară pe domeniul turismului, pentru că acesta este un model brevetat la nivel european, pentru a potenţa Capitala, Constanţa şi Braşovul ca cele mai importante zone turistice ale ţării, pentru a le putea promova şi pentru a accesa împreună fonduri europene", a declarat Gabriela Firea joi, în cadrul evenimentului "Connecting Europe through Innovation" organizat la Palatul Parlamentului.

Firea a precizat că se lucrează deja la un document programatic în acest sens, însă nu a dat mai multe detalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.