Ferrari a semnat un acord pe mai mulţi ani cu firma elveţiană de tehnologie Velas Network pentru a crea conţinut digital destinat fanilor săi, a anunţat producătorul de maşini sport de lux, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din sezonul viitor, Velas, un furnizor de produse şi servicii digitale, va deveni partener al echipei de curse de Formula 1 a Ferrari.

”În plus, Velas va fi sponsorul principal al Ferrari Esports Series, seria online mono-brand a Ferrari şi al echipei de Esports care va concura în F1 Esports Series, campionatul digital oficial la care concurează toate echipele participante în Campionatul Mondial de Formula 1 FIA”, a declarat Ferrari într-un comunicat.

Velas este un furnizor de top de tehnologie blockchain şi de non-fungible tokens (NFT), active cripto stocate pe blockchain cu un cod de identificare care le face unice, care au câştigat popularitate ca modalitate de a vinde artă digitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.