Meta anunţă implementarea unor noi opţiuni pentru părinţii care vor să controleze modul în care copiii comunică folosind Facebook Messenger.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă funcţiile integrate anterior în ceea ce Meta numeşte Family Center, părinţii şi tutorii vor şti de acum cât timp folosesc cei mici Facebook Messenger.

De asemenea, părinţii vor putea să vadă cine poate trimite mesaje propriului copil şi cine poate vedea postările acestuia în format Story.

Pentru fiecare modificare pe care cei mici o aduc setărilor de siguranţă şi intimitate sau listei de contacte, părinţii vor primi o notificare.

Conform companiei americane, aceasta este doar prima parte a unui set de îmbunătăţiri pe care facilităţile de control parental le primesc, urmând să fie adăugate şi alte opţiuni pe viitor.

Pentru început, noutăţile sunt implementate în Marea Britanie, Canada şi Statele Unite, urmând ca restul lumii să aibă acces la aceste în următoarele luni.

Cu aceeaşi ocazie, Meta adaugă o notificare care este afişată celor mici când ajung să petreacă mai mult de 20 de minute pe Facebook. Compania spune că ia în calcul implementarea unei opţiuni similare şi pentru Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.