Secţiunea dedicată conţinutului video din Facebook are un nou design şi aduce la un loc tot ce înseamnă video, inclusiv filmările verticale în format Reels.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Facebook îşi reorganizează secţiunea video după exemplul Instagram, aducând toate formatele video în acelaşi loc. Aici vor fi găzduite filmările normale, cele verticale (Reels) şi transmisiunile directe.

La fel ca celelalte secţiuni ale platformei sociale, noua secţiune va dispune de mai multe tab-uri, pentru conţinutul recomandat, cel venit de la persoanele şi paginile urmărite, muzică etc.

În loc de Facebook Watch, secţiunea dedicată conţinutului video se va numi de acum, simplu, Video.

O altă schimbare notabilă este integrarea în cadrul acestei secţiuni a funcţiilor de editare video disponibile până acum doar pentru Reel-uri. De acum înainte, aceleaşi facilităţi de editare vor fi disponibile pentru toate tipurile de conţinut video postate în cadrul platformei.

Integrarea între Reel-urile de pe Facebook şi cele pe pe Instagram este acum mai strânsă, în ideea oferirii unei replici şi mai puternice la TikTok. Această integrare oferă acum posibilitatea comentării direct pe Facebook la filmările verticale venite pe Facebook din Instagram.

Noua secţiune Video a început să fie implementată şi va devenite vizibilă în următoarele zile atât în cadrul aplicaţiilor mobile, cât şi pe versiunea web.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.