Banca de stat EximBank, care deţinea la finalul anului trecut active de 5,5 miliarde lei, a inaugurat în ultima lună trei noi agenţii – la Miercurea Ciuc, Deva şi Alba Iulia, în urma procesului de extindere a reţelei comerciale derulat, banca dublându-şi numărul de unităţi pe care le operează în întreaga ţară faţă de anul 2012.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fiind o bancă de nişă, cu un portofoliu special de produse care ne permite construirea de mixuri financiare complexe pentru segmentul corporate, mizăm în continuare pe consilierea personalizată şi pe contactul direct cu clienţii noştri. Este motivul pentru care ne-am concentrat pe dezvoltarea în mod echilibrat a reţelei teritoriale, acest proces demarat în 2013 conducând la mai mult decât o dublare a numărului de unităţi: banca deţine în prezent 25 de puncte de reprezentare (24 de agenţii şi o sucursală), faţă de 12 la finele lui 2012. Acoperim astfel cele mai importante centre economice din ţară şi facilităm accesul mediului de business la o gamă modernă şi competitivă de produse care include finanţări, garanţii, asigurări, precum şi produse de trezorerie, cash management, factoring sau trade finance”, a spus preşedintele executiv al EximBank, Traian Halalai.

Toate cele trei noi unităţi funcţionează la fel ca şi celelalte deţinute de bancă - fără servicii de back office, cu un număr de trei angajaţi care să recurgă la metode de vânzare directă, la sediul companiilor.

EximBank este o instituţie specializată în susţinerea şi promovarea mediului de afaceri românesc. Instrumentele sale financiare specifice sunt dedicate exclusiv segmentului corporate şi pot fi accesate de orice tip de societate comercială.

EximBank a urcat în topul băncilor din 2017 până pe locul 15, cu active de 5,5 miliarde lei şi o cotă de piaţă de 1,3%. Spre comparaţie, în 2013, EximBank se afla pe locul 20 în sistemul bancar, cu active de 3,9 miliarde lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.