Retailerul online evoMAG a anunţat marţi că îşi extinde portofoliul cu o nouă categorie de produse şi servicii - asigurări, având ca obiectiv vânzarea a 10.000 de poliţe într-un an, inclusiv RCA, iar clienţii pot alege din ofertele a opt companii de asigurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vizitatorii site-ului evoMAG.ro pot vizualiza, compara şi selecta din ofertele a opt asigurători: Allianz Ţiriac Asigurări, Asigurarea Românească - Asirom Vienna Insurance Group, Societatea de Asigurare – Reasigurare City Insurance, Euroins România Asigurare – Reasigurare, Generali România Asigurare Reasigurare, Groupama Asigurări, Omniasig Vienna Insurance Group şi Uniqa Asigurări. 

În lunile viitoare, compania vrea să ofere clienţilor mai multe tipuri de poliţe de asigurare. Noua gamă de produse şi servicii din oferta evoMAG este dezvoltată în parteneriat cu Destine Broker de Asigurare.

„Am observat un interes în creştere pentru achiziţia online de asigurări. Am început cu RCA pentru că există deja o tradiţie de achiziţie online a acestui tip de poliţă de asigurare. Vom adăuga în portofoliu, în perioada imediat următoare, şi asigurări de călătorie şi asigurări de locuinţe”, a afirmat directorul general al evoMAG, Mihai Pătraşcu.

Potrivit acestuia, clienţii au posibilitatea de a încheia poliţe de asigurare direct de pe site-ul evoMAG.ro. 

Livrarea poliţelor RCA se va face gratuit, în cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii, potrivit companiei. În cazul în care clienţii optează pentru plata online, poliţa de asigurare intră în vigoare începând de a doua zi. În cazul plăţii ramburs, poliţa de asigurare va intra în vigoare după 5 zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.