Retailerul online evoMAG a anunţat marţi că începe campania „Back to School”, în perioada 22 august – 3 septembrie, prin care va opera reduceri de până la 50% la peste 3.500 de produse destinate elevilor, iar compania estimează că începerea noului an şcolar va aduce un plus de 20% al vânzărilor, în comparaţie cu lunile anterioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne aşteptăm la o creştere de aproximativ 20% a vânzărilor în perioada următoare, pe fondul cumpărăturilor generate de începerea noului an şcolar”, spune Mihai Pătraşcu, directorul general al evoMAG, menţionând că o creştere similară în vânzări se va resimţi şi la nivelul întregii pieţe de retail online IT&C.

Astfel, un ultrabook costă începând de la 899 de lei, în timp ce preţul unei imprimante porneşte de la 139 de lei, iar tabletele de la 199 lei.

Televizoarele şi monitoarele au preţuri reduse cu până la 56%, arată un comunicat.

”Cei care optează pentru achiziţia produselor în rate, pot alege să plătească în cel mult 24 de rate fără dobândă prin Garanti Bank. În plus, cei interesaţi pot accesa un credit online de la Credius, care nu necesită adeverinţă de venit şi care aduce o reducere suplimentară de 10% la produsele achiziţionate, la orice comandă mai mare de 600 lei”, spun oficialii companiei.

De asemenea, pe perioada campaniei, clienţii au posibilitatea de a câştiga o multifuncţională profesională Samsung, în valoare de 1.599 lei.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România şi a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.