În topul destinaţiilor exotice din această vară, printre cele mai cerute sejururi sunt cele spre Seychelles, Madeira şi Kenya, dar şi spre Republica Dominicană, Mexicul şi Tanzania, arată datele Eturia, touroperator specializat pe destinaţii exotice. Potrivit companiei, vânzările de la începutul anului au crescut cu 30% faţă de 2019, ca urmare a relaxării restricţiilor la nivel mondial, a deschiderii graniţelor, şi a dorinţei de călătorie mult mai puternică a turiştilor români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eturia aniversează 14 ani de existenţă pe piaţă, dar şi o creştere a cifrei de afaceri cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2019. Turiştii Eturia au stabilit deja topul destinaţiilor din această vară. Printre cele mai cerute sejururi sunt cele spre Seychelles, Madeira şi Kenya. Zborurile charter rămân încă un criteriu prioritar în alegerea vacanţei, alături de raportul dintre calitatea serviciilor şi tarif. Printre preferatele verii, mai regăsim: Republica Dominicană, Mexicul şi Tanzania”, spune Ana-Maria Gherasim, manager de vânzări Eturia.

În luna iunie, Eturia aniversează 14 ani de existenţă şi anunţă, pe lângă pachetele deja existente, 14 oferte în ediţie limitată şi promoţii pentru sejururile charter.

”Eturia oferă clienţilor noi pachetele de călătorii la preţuri aniversare valabile până la final de lună, iar clienţii fideli au primit deja vouchere valorice de până la 1.400 de lei”, spun reprezentanţii companiei.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenţie de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made în destinaţii exotice. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele şi acoperă chiar şi îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.