EMMA Capital Group, holding privat de investiţii, a anunţat miercuri că a finalizat cu succes negocierile pentru a achiziţiona o participaţie de 67% ale companiilor Get's Bet şi Club King, companii româneşti de pariuri sportive şi cazinouri, fondate în 1993 şi 2004 de omul de afaceri Sandu Gheţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”EMMA Capital Group anunţă că a finalizat cu succes negocierile pentru a achiziţiona o participaţie de 67% ale companiilor Get's Bet şi Club King care activează piaţa românească de jocuri de noroc. Grupul de companii Get's Bet este prima achiziţie a EMMA Capital în sectorul jocurilor de noroc din România”, anunţă companiile.

În calitate de acţionar majoritar, EMMA Capital a decis să păstreze în funcţie conducerea actuală, iar alături de aceasta va suplimenta câteva poziţii manageriale pentru a consolida şi mai mult expertiza şi excelenţa operaţională.

"Fiind prima noastră achiziţie pe piaţa jocurilor de noroc din România, ne-am propus să ne punem resursele şi expertiza în spatele unei companii cu un potenţial de creştere puternic pe piaţa locală. De asemenea, am evaluat cu atenţie interacţiunea noastră foarte bună cu actuala conducere pentru a ne asigura că deciziile operaţionale coincid cu obiectivul nostru comun de a deveni unul dintre liderii pieţei de jocuri de noroc din România", a menţionat Pavel Horak, directorul de investiţii al EMMA Capital.

"Aşteptăm cu nerăbdare această nouă eră pentru Get's Bet alături de EMMA Capital. Experienţa vastă şi palmaresul dovedit al EMMA în sectorul jocurilor de noroc vor ajuta grupul nostru să crească şi să ne consolideze poziţia pe piaţa din România", a subliniat Cristian Roman, CEO-ul grupului.

EMMA Capital este un holding privat de investiţii, fondat în 2012 de Jiří Šmejc. În ultimii ani, s-a concentrat în principal pe pieţele din Uniunea Europeană, dar este prezentă şi pe alte pieţe din Europa şi Asia. De obicei, joacă un rol activ în companiile în care dobândeşte o participaţie, contribuind la gestionarea, dezvoltarea şi la o eventuală restructurare a acestora. Prioritatea de investiţie a EMMA este reprezentată de companiile de retail şi de cele orientate către clienţi. EMMA Capital deţine şi Premier Energy, al treilea mare distribuitor şi furnizor de infrastructură de gaze naturale din România. În prezent, Premier Energy este una dintre companiile de infrastructură energetică şi de electricitate cu cea mai rapidă creştere din Europa de Sud-Est, concentrându-se pe Green Deal-ul European. Grupul a investit masiv în active de energie verde.

Get's Bet şi Club King sunt companii româneşti de pariuri sportive şi cazinouri, fondate în 1993 şi 2004 de omul de afaceri Sandu Gheţu. Pe piaţa românească, acestea operează peste 1.000 de locaţii de vânzare cu amănuntul de pariuri sportive şi jocuri de noroc, menţinându-şi de asemenea şi o prezenţă online.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.