Cel mai mare retailer online din România, eMAG, a anunţat că a cumpărat măşti medicale cu 7 lei bucata şi le va vinde cu 3 lei bucata, urmând să suporte diferenţa de preţ, în contextul creşterii foarte mari a preţurilor, în ultimele zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele zile, pe fondul discuţiilor referitoare la riscul crescut de infecţie cu Covid-19 (coronavirus) în rândul populaţiei, stocurile de măşti medicale la preţurile obişnuite s-au epuizat.

”În aceste condiţii, am văzut cu toţii o creştere foarte mare a preţurilor la aceste produse care erau vândute de selleri prin platforma marketplace şi am identificat câteva soluţii care să rezolve situaţia actuală, în beneficiul clienţilor. Dată fiind amploarea fără precedent a cererii pentru astfel de produse am identificat stocuri în România şi am cumpărat tot ce se putea găsi în ţară, de la distribuitorii existenţi. Astfel, am achiziţionat măşti şi la preţul de 7 lei/bucata, însemnând 350 de lei setul de 50 de bucăţi, şi am decis să suportăm diferenţa de preţ în toată această perioadă astfel încât clienţii să le poată cumpăra la 3 lei bucata”, se arată în comunicat.

De asemenea, compania a identificat stocuri şi în alte ţări precum Turcia, Macedonia şi Ucraina, pe care le va aduce în zilele următoare în depozitele eMAG.

”Chiar dacă în magazinele online mari din Vestul Europei preţul pentru o mască a ajuns la 5 lei, iar în farmacii între 3-5 lei sau stocurile sunt epuizate, eMAG va subvenţiona costul pe perioada crizei de măşti medicale”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.