Proaspătul acţionar majoritar al Twitter vrea să aducă mai multe modificări serviciului pe bază de abonament al platformei sociale, inclusiv să reducă preţul abonamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o serie de postări pe Twitter, Elon Musk a sugerat că serviciul pe bază de abonament al reţelei sociale are nevoie, pentru a deveni popular, de mai multe modificări.

În primul rând, Musk spune că Twitter Blue ar trebui să fie semnificativ mai ieftin decât costă în prezent. Acum un abonament este 3 dolari pe lună. Semnificativ mai ieftin ar putea însemna un dolar pe lună.

Noul acţionar majoritar aduce în discuţie şi plata pentru Twitter Blue cu monede digitale, menţionând aici celebra monedă dogecoin.

Dispariţia reclamelor este o altă chestiune pe care Musk o doreşte. Acesta spune că dependenţa de banii din reclame poate afecta autonomia platformei sociale.

Celebrul antreprenor american mai are şi alte propuneri. Vrea ca cei care plătesc pentru Twitter Blue să primească un marcaj special, diferit de cel folosit pentru personalităţi.

În fine, Elon Musk se mai întreabă dacă nu ar fi o idee ca sediul companiei din San Francisco, unde oricum angajaţii nu mai vin să lucreze, deoarece muncesc de la distanţă, să fie transformat într-un adăpost pentru cei care trăiesc pe stradă.

Seria de postări în care vorbeşte despre toate aceste chestiuni este deja a doua incursiune a lui Musk în ceea ce priveşte schimbările legate de Twitter, după ce a devenit acţionarul majoritar şi a întrebat utilizatorii dacă vor să existe o funcţie de editare a postărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.