Doi antreprenori români, Dragoş Gociman şi Gabriel Iliescu, fondatorii ViziteazaDelta.ro, au anunţat, joi, că au investit aproximativ un milion de euro în platforma MyPal.travel, un sistem de informare, rezervare şi plată online pentru servicii turistice integrate în destinaţii din întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin intermediul unei singure platforme, utilizatorii pot face rezervări integrate şi plăti toate tipurile de servicii turistice dorite, inclusiv închirieri de maşini, bilete la meciuri şi concerte sau excursii, potrivit investitorilor.

”Am alocat până în prezent un buget de peste 956.000 de euro pentru dezvoltarea MyPal.travel pentru că noi credem că românii au o nevoie reală de a găsi într-un singur loc toate informaţiile legate de destinaţiile turistice, posibilitatea de a face rezervări integrate şi de a plăti toate tipurile de servicii turistice dorite, inclusiv închirieri de maşini, bilete la meciuri şi concerte sau excursii”, a declarat Dragoş Gociman.

Studiile făcute până acum arată că, pentru achiziţia completă a unei vacanţe, turiştii ajung să viziteze până la 38 de site-uri diferite şi să petreacă până la 30 ore pentru documentare ca să reuşească să rezerve sejurul dorit, potrivit lui Gabriel Iliescu.

”În cazul MyPal.travel, unde avem informaţii detaliate despre destinaţii, opţiunile de distracţie şi de relaxare din acele destinaţii, recomandări de zboruri, transferuri, hoteluri, tipuri de maşini de închiriat şi diferite alte activităţi pentru perioada vacanţei, durata de la informare până la rezervare se scurtează considerabil, clienţii putând să-şi configureze sejurul dorit doar din câteva clicuri, fără să mai fie nevoie să acceseze şi alte site-uri”, a declarat Gabriel Iliescu.

Pentru dezvoltarea noii platforme, au lucrat în ultimele 18 luni în medie 25 de persoane, potrivit investitorilor.

Cei doi antreprenori au lansat în primăvara acestui an, în urma unor investiţii de peste 130.000 euro, platforma ViziteazaDelta.ro, prin intermediul căreia promovează pachete turistice integrate - servicii de cazare, transport, masă, excursii, agrement - pentru destinaţia Delta Dunării. Pachetele turistice valabile pentru Delta Dunării sunt integrate şi în MyPal.travel. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.