Din luna noiembrie, versiunea cu reclame a serviciului de streaming Disney+ va fi disponibilă în unele ţări europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Disney, Bob Iger, a făcut mai multe anunţuri importante cu ocazia celei mai recente conferinţe cu investitorii. Printre altele, acesta a anunţat lansarea în Europa a versiunii cu reclame a Disney+.

Versiunea cu reclame a serviciului Disney+ va fi lansată în Europa în luna noiembrie, unde va fi disponibilă în opt ţări. La fel ca versiunea Premium, se pare că extinderea europeană se va face în mai multe „valuri”.

Disney+ cu reclame va costa 6 euro în Franţa, Germania, Italia, Elveţia, Spania, Norvegia, Suedia şi Danemarca, ţările care vor face parte din primul val de extindere europeană.

Disney+ vrea la rândul său să forţeze utilizatorii care partajează acelaşi cont şi nu sunt rude sau nu locuiesc la aceeaşi adresă să plătească abonamente individuale.

Era clar că trendul deschis de Netflix în această direcţie va fi urmat şi de alte servicii de video streaming, iar Disney+, care-i urmează din punct de vedere al preţurilor şi volumului de conţinut, va fi în prima linie.

Mai mult, va urma un nou val de scumpiri, care va începe în Statele Unite din 12 octombrie. Disney+ şi Hulu vor fi scumpite cu câte 3 dolari fiecare, ajungând să coste 14, respectiv 18 dolari pe lună.

Disney+ a ajuns să aibă 105,7 milioane de abonaţi, după ce a reuşit să atragă 800.000 de abonaţi noi, ceea ce reprezintă o creştere de doar 1%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.