Directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) Constanţa, Florin Vizan, a demisionat din funcţie, iar în locul său a fost numit directorul executiv al companiei, Mihai Teodorescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Directorul general al Portului Constanţa, Florin Vizan, şi-a prezentat astăzi demisia din funcţie. Consiliul de Administraţie a luat act de această demisie şi a mai decis înlocuirea sa cu Mihai Teodorescu, director executiv al APM Constanţa”, au precizat reprezentanţii Ministerului Transporturilor. 
 
De asemenea, în cadrul şedinţei de vineri, Consiliul de Administraţie a luat decizia revocării din funcţie a directorului financiar, Daniela Şerban, şi înlocuirea cu Maria Mergiu, care ocupa funcţia de sef al Departamentului Financiar Contabil.
 
Florin Vizan era directorul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa din august 2022.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.