Directorul ANPC, Horia Constantinescu, afirmă, vineri, că lanţul Mega Image este unul al contrastelor, având magazine impecabile, dar şi multe dezastruoase. În plus, agentul economic dă dovadă, de doi ani, ”de lipsă de respect”. ”Unor magazine le vom stige lumina”, anunţă Constantinescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este deja prea mult! Doi ani de amenzi, de promisiuni, de lipsă de respect faţă de dumneavoastră şi ANPC, trebuie să se încheie! Lanţul Mega Image este unul al contrastelor! Cu magazine impecabile si cu multe dezastruoase, tot amână aducerea tuturor la nivelul pe care îl meritaţi”, a scris, vineri, pe Facebook, Horia Constantinescu, adăugând mai multe fotografii în care arată starea de degradare a unor încăperi, dar şi produse expirate şi ţinute la temperaturi neconforme.

Constantinescu anunţă că verificările vor fi oprite doar când activitatea operatorului economic va fi conformă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Vom opri acţiunea când nu va mai fi nevoie să sortaţi dvs legumele şi fructele sau să suportaţi lipsa de igienă!

Până atunci, unor magazine le vom stige lumina”, a mai scris Constantinescu, adâugând şi o fotografie care arată că un magazim Mega Image a fost închid din ordin al comisarilor ANPC.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.