Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova a transmis, sâmbătă, că stadiul lucrărilor la tronsonul 1 a DEx12 Craiova-Piteşti a ajuns la aproape 40% şi urmează livrarea şi montarea parapetelui de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”39,72% stadiu fizic, acesta este procentul actualizat al lucrărilor de pe tronsonul 1 a DEx12, Craiova-Piteşti. Antreprenorul a pus în operă peste 69.000 de tone de asfalt din totalul de 150.000 de tone”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii DRDP Craiova.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Potrivit acestora, sunt montate peste 350 de grinzi la structuri din totalul de 461, structurile fiind în diferite stadii de execuţie.

”Începând de săptămâna viitoare va începe livrarea şi montarea parapetelui de protecţie”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.