One United Properties a anunţat marţi că a finalizat procesul de majorare de capital în valoare de 25 de milioane de euro, pentru investiţii în cel mai mare proiect de regenerare urbană din Bucureşti, One Cotroceni Park, pe care îl dezvoltă în prezent pe locul fostei fabrici Ventilatorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"One United Properties a finalizat procesul de majorare de capital în valoare de 25 de milioane de euro, pentru investiţii în cel mai mare proiect de regenerare urbană din Bucureşti, pe care îl dezvoltă în acest moment pe locul fostei fabrici Ventilatorul: One Cotroceni Park. Compania a cedat recent 30% din firmele care dezvoltă componenta de birouri a proiectului One Cotroceni Park pentru o creştere de capital ce va fi investit în dezvoltarea acestui proiect", a anunţat dezvoltatorul.

În acest moment, 50% din faza 1 a componentei office One Cotroceni Park este deja preînchiriată.

"Întreg spaţiul este construit după ultimele standarde tehnologice pentru cea mai performantă clădire de birouri adaptată realităţii post-covid, având 3 m înălţime utilă şi beneficiind de certificarea LEED Platinum, iar certificarea WELL (cel mai înalt standard de calitate a mediului de lucru existent pe piaţă) se află în curs de obţinere", anunţă compania.

Dezvoltatorul a primit autorizarea de construire pentru parcul de afaceri în toamna anului trecut, iar în prezent construcţia proiectului a atins primul etaj.

"One Cotroceni Park livrează un concept care schimbă perspectiva asupra dezvoltărilor imobiliare clasice şi care va deveni un punct de referinţă pentru viitorul Bucureştiului. Parcul de afaceri este unic pe piaţa de birouri din Bucureşti şi va oferi spaţii de birouri flexibile, cu acces la zone verzi, grădini suspendate, dar şi o varietate de servicii dezvoltate în jurul conceptului de 'wellbeing' – starea de bine a angajaţilor şi calitatea mediului de lucru, zone pentru activităţi în aer liber, inclusiv gym cu piscină, o galerie de retail cu o suprafaţă de 15.000 mp, comparabilă cu cea a unui mall. Prima fază a acestui proiect este deja preînchiriată în proporţie de 50%”, spune Mihai Păduroiu, CEO al diviziei office One United Properties.

În premieră pentru un proiect office din Bucureşti, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea staţie de metrou Academia Militară şi va oferi o vedere panoramică asupra Palatului Cotroceni, Grădinii Botanice sau Palatului Parlamentului.

One Cotroceni Park prevede şi o componentă rezidenţială cu aproximativ 800 de apartamente, ce va fi dezvoltată în mai multe faze. Autorizaţia pentru componenta rezidenţială se află în curs de obţinere.    

One United Properties este un dezvoltator imobiliar de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din Bucureşti. Cu o valoare pe piaţă de peste 1,1 miliarde euro, portofoliul companiei cuprinde peste 2.000 de unităţi rezidenţiale exclusiviste şi spaţii de birouri clasa A+.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.