Impact Developer & Contractor, cel mai vechi dezvoltator imobiliar privat din România, a anunţat marţi că va construi o nouă comunitate rezidenţială de peste 600 de apartamente în cartierul Domenii din Bucureşti, pe un teren de 22.000 mp cumpărat cu 10,6 milioane de euro, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartierul va fi situat între bulevardele Kiseleff şi Ion Mihalache, Domenii fiind o zonă a Capitalei cunoscută drept viitorul „pol al clădirilor de birouri”. Lucrările pentru prima fază a proiectului vor fi demarate în toamna anului 2017 şi vor fi încheiate în primăvara anului 2019, iar prima fază va cuprinde patru blocuri cu 268 de apartamente, potrivit companiei.

Compania a început să fie contactată de cumpărători încă de la apariţia primelor zvonuri legate de achiziţia terenului, potrivit directorului general al companiei, Bartosz Puzdrowski.

„Încă din urmă cu câteva luni, când au început să circule zvonuri potrivit cărora noi încercăm să achiziţionăm terenul, nu a trecut nicio zi fără să fim contactaţi de potenţiali cumpărători care erau realmente interesaţi un apartament, deşi noi nu dispuneam de teren la acel moment. Credem că cererea pentru apartamentele pe care le vom construi va fi mare, iar acestea se vor vinde rapid”, a declarat directorul Puzdrowski, în cadrul comunicatului.

Ansamblul va fi compus din nouă blocuri care vor avea între 9 şi 13 etaje fiecare, oferind apartamente de diferite dimensiuni – de la garsoniere, la apartamente tip studio, cu două, trei sau patru camere. Locurile de parcare vor fi situate în subteran pentru a limita traficul auto în interiorul comunităţii, iar mai puţin de o treime din suprafaţa dezvoltată va fi ocupată de clădiri, potrivit companiei.

Impact a avut anul trecut venituri totale de 194,5 milioane lei şi un profit net de 29,6 milioane lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.