Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) o emisiune de obligaţiuni în valoare de aproape 6,6 milioane euro, se arată într-un comunicat transmis vineri de BVB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Impact Developer & Contractor (IMP), una dintre primele companii listate la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), a listat la BVB o emisiune de obligaţiuni în valoare de aproape 6,6 milioane euro, se arată în comunicat.

„Piaţa de capital reprezintă în continuare axul central al strategiei de expansiune la nivel naţional a companiei noastre, datorită condiţiilor de siguranţă, certitudine şi transparenţă deplină. Succesul acestei runde de finanţare ne motivează să ne pregătim pentru o nouă emisiune de obligaţiuni destinată proiectelor de anvergură pe care le vom lansa în 2021 şi 2022”, a declarat directorul general al Impact, Sorin Apostol.

Emisiunea cuprinde 13.163 de obligaţiuni denominate în euro, cu o maturitate de şase ani şi o valoare nominală de 500 euro/obligaţiune. Obligaţiunile au fost emise la finalul unui plasament privat derulat în decembrie 2020 şi intermediat de SSIF TradeVille şi au o dobândă fixă de 6,40% procent anual.

Impact Developer & Contractor a înregistrat în anul 2020 venituri din vânzarea proprietăţilor imobiliare în valoare de 42,7 milioane euro, în creştere cu 29,4% faţă de anul 2019, reprezentând din acest punct de vedere cel mai bun rezultat al dezvoltatorului, din ultimul deceniu. Într-un an marcat de pandemie, compania a tranzacţionat un total de 369 de apartamente (31.191 mp suprafaţă construită), dintre care 205 în ansamblul rezidenţial Greenfield Băneasa şi 164 în proiectul Luxuria Residence. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.