Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe, parte a Hagag Group din Israel, a anunţat, joi, că demarează lucrările de construcţie pentru cel mai amplu proiect rezidenţial al său, H Pipera Lake din Bucureşti, o investiţie de 90 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania a anunţat că, din totalul de 390 de apartamente, ce urmează a fi livrate în prima fază, 45% au fost deja vândute.

”Cu o investiţie totală estimată la 90 de milioane de euro H Pipera Lake a primit autorizaţia de construcţie şi va fi dezvoltat în trei etape, pe o suprafaţă totală de teren de 57.000 metri pătrăţi. Prima fază a construcţiei va livra 5 clădiri a câte 78 de apartamente de tip studio dublu, 2 şi 3 camere şi un regim de înălţime P+6E+7R”, se arată în comunicat.

Unităţile vor avea suprafeţe construite cuprinse între 55 mp şi 97 mp. Prima etapă a construcţiei va fi finalizată la finalul anului 2020.

”Ne bucurăm să începem construcţia primei faze cu un grad de ocupare de 45%. Acest procentaj este expresia clară a interesului pe care oamenii îl manifestă vizavi de proiect, dar şi o confirmare a faptului că piaţa este, în continuare, dinamică. România rămâne pentru noi o alegere strategică şi plănuim să adăugăm noi proprietăţi în portofoliul local al companiei, dar şi să lansăm noi proiecte”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and board controller al Hagag Group.

BTD Construct a fost desemnat antreprenor general al proiectului. Dezvoltat pe malul lacului Pipera, H Pipera Lake va include în total 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile cu un regim de înălţime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spaţii verzi, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket şi farmacie amplasate în incinta ansamblului, dar şi grădini proprii pentru apartamentele de la parter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.