Dezvoltatorul cu capital românesc Element Industrial a anunţat luni că a contractat o finanţare de 23 de milioane de euro de la Alpha Bank România pentru dezvoltarea primelor două faze din cadrul proiectului ELI Park 3, parte a hub-ului ELI Park Bucharest North West.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dezvoltatorul cu capital românesc Element Industrial a contractat o finanţare de 23 de milioane de euro de la Alpha Bank România pentru dezvoltarea primelor două faze din cadrul proiectului ELI Park 3, parte a hub-ului ELI Park Bucharest North West”, anunţă compania.

Prima faza a ELI Park 3, în suprafaţă de 18.500 a fost livrată în această primăvară, fiind închiriată integral.

„Linia de finanţare acoperă dezvoltarea primelor două faze ale ELI Park 3 din cadrul hub-ului pe care îl dezvoltăm în zona Buftea – Chitila. Am traversat o perioadă dificilă cu numeroase provocări având în vedere creşterea costurilor şi conflictul de la graniţă. Cu toate acestea menţinem ritmul de dezvoltare şi închiriere, iar încrederea acordată de partenerii noştri, atât chiriaşi cât şi banca finanţatoare ne dau motive să continuăm planurile pentru ELI Park Bucharest North West”, spune Andrei Jerca, managing director, Element Industrial.

La faza a doua, respectiv 30.000 mp, gradul de ocupare a depăşit deja 75% şi are ca termen de finalizare trimestrul al patrulea al anului în curs.

„Considerăm valoroasă consolidarea şi expansiunea sectorului logistic şi răspundem proactiv nevoilor în continuă evoluţie ale consumatorilor. Încurajăm clienţii corporate să investească în creşterea competitivităţii lor în piaţă şi în sustenabilitatea pe termen lung a companiilor lor şi ne bucurăm să fim parte din acest demers important”, a declarat Periklis Voulgaris, executive vice president Wholesale Banking la Alpha Bank România.

Compania Element Industrial este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de spatii logistice si industriale, având în administrare sau execuţie o serie de proiecte sub brandul ELI Parks. Element Industrial este un joint venture între Element Group, fondat de Ionuţ Dumitrescu, şi D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiţii D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic. CEO-ul D Craig Real Estate este Anca Damour.

Alpha Bank Romania este membră a Alpha Bank Group, unul dintre cele mai mari grupuri bancare şi financiare din Grecia, fondat în 1879 de către J.F. Costopoulos. Activităţile internaţionale ale Grupului se extind pe lângă România, şi în Regatul Unit, Luxemburg şi Cipru.

Alpha Bank Romania este o instituţie financiară aflată printre primele 10 bănci din ţară, cu operaţiuni de bancă universală. Bancă sistemică, cu o prezenţă naţională de peste 27 de ani, Alpha Bank Romania oferă o gamă largă de servicii şi produse moderne atât pentru persoane fizice, cât şi pentru IMM-uri şi segmentul corporativ.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.