Dezvoltatorul şi administratorul de parcuri industriale şi logistice CTP vrea să finalizeze construcţia unor clădiri cu o suprafaţă totală de 300.000 mp până la finalul lui 2021, iar investiţiile dedicate acestor proiecte vor atinge 200 de milioane de euro, a anunţat marţi compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“CTP anunţă avansul rapid al lucrărilor de construcţie începute în acest an. În România, CTP îşi propune să finalizeze construcţia unor clădiri cu o suprafaţă totală de 300.000 mp până la finalul lui 2021, iar investiţiile dedicate acestor proiecte vor atinge 200 milioane euro”, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Un prim proiect care se desfăşoară într-un ritm accelerat este depozitul pe care CTP îl construieşte pentru operatorul logistic al lui Kingfischer, compania Quehenberger, în cadrul CTPark Bucharest West. Dezvoltatorul a reuşit să ridice deja 25% din suprafaţa totală a clădirii la două luni de la începerea lucrărilor. 

Pe lângă depozitul pentru Kingfischer, compania care operează Brico Depot în România, CTP mai dezvoltă, în acelaşi timp, alte şase proiecte în parcurile din Timişoara, Turda, Sibiu, Piteşti, dar şi din jurul capitalei – CTPark Bucharest şi CTP Bucharest North. Aceste lucrări au o valoare de piaţă de aproximativ 200 milioane euro şi vor fi finalizate până la sfârşitul anului 2021, se mai arată în comunicat

„ Am reuşit să ridicăm deja 25% din clădirea pentru Kingfischer la doar două luni de la demararea lucrărilor de construcţie. Ne dorim ca anul acesta să continuăm să susţinem ritmul bun pe care l-am avut în 2020 şi să fim la înălţimea aşteptărilor clienţilor care aleg să lucreze cu noi”, a declarat directorul care se ocupă cu dezvoltarea regională a CTP România, Valentin Roşu,

CTP acţionează ca antreprenor general pentru proiectele grupului din România, sub îndrumarea lui Valentin Roşu. Acesta coordonează împreună cu o echipă de 15 ingineri experţi toate şantierele din Bucureşti şi din ţară. 

Stadiul lucrărilor începute de CTP ce vor fi finalizate până la sfârştiul anului 2021 este următorul : CTPark Bucharest West: peste 25% din lucrări realizate, CTPark Bucharest North: peste 35% din lucrări realizate, CTPark Bucharest: începutul lucrărilor de extindere, CTPark Piteşti: începutul lucrărilor, CTPark Timişoara II: 85% din lucrări realizate, CTPark Turda: 75% din lucrări realizate şi CTPark Sibiu: 15% din lucrări realizate.

CTP este un dezvoltator şi administrator european de proprietăţi. Compania este specializată în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaţionale şi locale, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală şi de Est. Grupul CTP este cel mai mare proprietar şi dezvoltator de spaţii industriale şi logistice de clasă A. Portofoliul grupului este format din 6 milioane de metri pătraţi de proprietăţi de clasă A amplasate în 100 de locaţii strategice din şase ţări din Europa Centrală şi de Est.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.