CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator de parcuri industriale şi logistice premium din România şi din Europa Centrală şi de Est, a anunţat luni că a fost desemnat partenerul dezvoltator al joint venture-ului unic dintre IB Cargo şi Maersk, care urmează să opereze centrul de distribuţie IKEA Supply AG, în clădirea din incinta ctPark Bucharest West.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi din Europa Centrală şi de Est, a fost desemnat partenerul dezvoltator al joint venture-ului unic dintre IB Cargo şi Maersk, care urmează să opereze DC-ul IKEA Supply AG, în cea mai mare clădire din România, situată în incinta ctPark Bucharest West", a anunţat dezvoltatorul.

CTP România, lider de piaţă în domeniul dezvoltărilor industriale, cu o suprafaţă totală construită de peste 1.250.000 mp, este dezvoltatorul ales să realizeze una dintre cele mai mari tranzacţii încheiate la sfârşitul anului trecut în România: un depozit de top, de 75.000 mp, în cel mare parc logistic din ţară, ctPark Bucharest West. 

Operaţiunea face parte dintr-un proces lung şi complex, care a durat aproape un an până la definitivare, iar aczm se conturează într-un proiect care va fi pe deplin funcţional până la mijlocul anului viitor. Clădirea, deja ridicată, urmează să fie finalizată de către CTP până la sfârşitul acestui an, în timp ce setarea cadrului pentru desfăşurarea operaţiunilor de către IB Cargo şi Maersk va mai dura câteva luni.

Centrul de distribuţie ocupă aproximativ două treimi din cea mai mare clădire de logistică din România din cadrul ctPark Bucharest West: 75.000 mp din 140.000 mp.

"Ne bucurăm să facem parte din acest proiect mult dorit şi de către alţi jucători din industria noastră. Avem un produs excelent, iar clienţii noştri, IB Cargo, Maersk şi, de asemenea, IKEA Supply AG, companie multinaţională cu standarde foarte ridicate, ne confirmă acest lucru prin alegerea făcută", spune Ana Dumitrache, country manager CTP.

CTPark Bucharest West se află pe Autostrada A1, la km 23, iar suprafaţa totală a parcului este de 241,2 hectare.

Au fost finalizaţi 56.000 mp şi alţi 160.000 mp vor fi gata la sfârşitul acestui an.

CTP este un dezvoltator şi administrator european de proprietăţi comerciale care oferă servicii complete în sectorul imobiliar. Compania este specializată în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaţionale şi locale de prim rang, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală şi de Est.

CTP deţine ctPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 5,8 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 96 de puncte strategice aflate în şapte ţări. Pe lângă ţara de origine, Cehia, CTP mai este prezent în Slovacia, Ungaria, Serbia, România şi Polonia, iar, recent, compania a început să desfăşoare operaţiuni şi în Bulgaria.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 1.250.000 mp suprafaţă închiriabilă situaţi în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Piteşti, Sibiu, Timişoara, Turda, Ineu şi Salonta.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.