Dezvoltatorul cu capital românesc Camicna Development a demarat proiectului rezidenţial boutique de lux Acmanic, lângă pădurea Băneasa, cu o valoare investiţională de 25 de milioane de euro, cu 51 de apartamente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dezvoltatorul cu capital autohton Camicna Development a demarat proiectului rezidenţial boutique de lux Acmanic cu o valoare investiţională de 25 de milioane de euro, care propune o comunitate restrânsă, însumând doar 51 de apartamente, formate integral din duplexuri de peste 120 de metri pătraţi fiecare, cu terase spaţioase şi grădini proprii. Proiectul este amplasat în zona Iancu Nicolae din nordul Bucureştiului, la marginea pădurii Băneasa şi în imediata apropiere a liceului teoretic Mark Twain şi a Cambridge School of Bucharest. Cele 51 de apartamente supraetajate vor fi amplasate în două clădiri cu câte trei etaje fiecare”, anunţă compania SVN Romania, consultantul imobiliar al Acmanic.

Proiectul va beneficia şi de panouri solare care vor furniza energie electrică iar fiecare duplex va fi dotat cu sisteme smart home. Înălţimea apartamentelor va fi de 3 metri în zona de living şi 2,8 metri în zona dormitoarelor.

”Piaţa rezidenţială de lux din Bucureşti trece prin cea mai bună perioada a sa din istorie, cu o cotă de piaţă de aproximativ 4,6% din oferta nouă, adică peste 1.500 de locuinţe premium şi de lux aflate în construcţie, un record pentru segmentul de profil. Amplasamentul Acmanic, lângă pădurea Băneasa, este printre ultimele disponibile în zona Iancu Nicolae, primul pol rezidenţial de lux al oraşului, iar proximitatea faţă de două instituţii de învăţământ de top reprezintă un atu”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania, consultantul imobiliar al proiectului.

Fiecare unitate rezidenţială va fi înconjurată de grădini şi spaţii verzi cu o suprafaţă totală de 3.000 de metri pătraţi. Termenul de finalizare a proiectului este prevăzut pentru trimestrul patru al anului 2023.

SVN Romania este unul dintre cele mai mari jucători activi pe piaţa de consultanţă imobiliară din România şi lider pe segmentul rezidenţial. Compania are şi trei birouri regionale, în Braşov, Cluj – Napoca şi Covasna şi este consultantul şi agentul a peste 20 proiecte rezidenţiale amplasate în Bucureşti şi în ţară. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 2.000 de  consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.