Touroperatorul DAL Travel anunţă o creştere cu 30% a numărului de rezervări pentru circuite şi pachete turistice pentru sărbătorile de Paşte, faţă de anul precedent. America Latină (Peru, Argentina, Uruguay, Brazilia) şi Turcia se numără printre cele mai vândute circuite de Paşte. S-a redeschis destinaţia Indonezia, inclusiv Bali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eliminarea restricţiilor de călătorie pentru România (inclusiv la revenirea în ţară), dar şi pentru alte ţări, a determinat o creştere substanţială a numărului de rezervări, în ultimele două săptămâni. În cazul circuitelor şi al destinaţiilor îndepărtate, cele mai multe rezervări au fost efectuate pentru perioada Sfintelor Sărbători de Paşte. Cele mai vândute circuite sunt cele pentru America Latină (Peru – Colca – Nazca), pentru Turcia (Cappadocia şi Turcia de Sud Est) şi pentru Etiopia (”Leagănul umanităţii”), o destinaţie inedită pe care o avem în portofoliu de 10 ani, care s-a bucurat de succes atât anul trecut, cât şi anul acesta”, anunţă compania.

De asemenea, s-a redeschis Indonezia, o destinaţie des solicitată înainte de pandemie de către turiştii români. DAL Travel a lansat recent un program de Paşte în Bali.

În topul destinaţiilor şi circuitelor de Paşte se mai află Insula Madeira, Franţa, Asia Centrală (Uzbekistan), Ţările Baltice (Estonia, Letonia şi Lituania), precum şi America Centrală (Panama, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Honduras şi Guatemala).

Aceste programe au o durată cuprinsă între 5 şi 8 nopţi de cazare pentru destinaţiile mai apropiate, ajungându-se la 12 nopţi de cazare în cazul Americii Latine.

Tarifele pornesc de la 680 de euro de persoană în cazul Ţărilor Baltice şi pot ajunge la 2.490 de euro în cazul Americii Latine. Cel mai lung circuit este cel al Americii Centrale, care cuprinde şase ţări şi care are loc în perioada 23 aprilie – 14 mai (21 de nopţi de cazare) şi costă 4.394 de euro de persoană.

„Am observat o efervescenţă a rezervărilor imediat după eliminarea totală a restricţiilor din ţara noastră. După doi ani de pandemie, turiştii români doresc să călătorească din nou, liber, aşa cum procedau înainte. Deşi am sesizat reţineri în privinţa cererii turistice imediat după izbucnirea conflictului din vecinătatea noastră, ulterior turiştii au profitat de eliminarea restricţiilor, dorind să se bucure de viaţă şi realizând că atât România, cât şi multe alte destinaţii de călătorie, sunt sigure. Cele mai multe rezervări au fost făcute, până în prezent pentru perioada Paştelui, când o parte dintre turişti au preferat destinaţii îndepărtate, din America Latină, sau inedite, din Africa sau Asia. Personal, o să însoţesc un grup DAL Travel în timpul sărbătorilor pascale, în Turcia, mai precis în Cappadocia”, precizează Daniela Nedelcu, director general al agenţiei DAL Travel.

De asemenea, DAL Travel înregistrează o creştere cu 30 % faţă de anul precedent a numărului de rezervări pentru circuite şi pachete turistice pentru sărbătorile de Paşte.

”De asemenea, turiştii încep să rezerve sau se interesează şi pentru circuite planificate în perioada mai – octombrie a acestui an”, precizează compania.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.