Dezvoltatorul israielian Dagesh Project, deţinut şi administrat de către Tzohar Gabriely şi Shlomi Abecassis, investeşte 6,5 milioane de euro într-un proiect imobiliar în vecinătatea Parcului Operei, din Capitală, a transmis luni compania de consultanţă şi intermediere imobiliară Green Alley.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul imobiliar se numeşte Opera Residence şi este amplasat pe Calea Plevnei 52, în imediata vecinătate a Parcului Operei.  

”Lucrările de construcţie au fost demarate, iar în prezent sunt pre-contractate 40% din apartamente”, spune directorul Green Alley, Alina Verdeaţă, care a mai precizat că, pe fondul lipsei terenurilor din zonă, oferta de locuinţe noi este limitată. “Din estimările noastre vom finaliza vânzările până la livrarea apartamentelor, în trimestrul al IV-lea din 2022,”, estimează directorul Green Alley.

Opera Residence totalizează o investiţie de 6,5 milioane de euro din partea dezvoltatorului Dagesh Group, care mai are în portofoliu clădirea de birouri Platinum Center şi alte proiecte rezidenţiale boutique.

Opera Residence este un proiect de lux, adresat familiilor şi persoanelor cu venituri medii lunare de 3.000 – 5.000 euro. Preţul unui apartament cu două camere începe de la 116.340 euro plus TVA, în timp ce un apartament cu trei camere se tranzacţionează de la 140.500 euro plus TVA.

Proiectul este finanţat de către Garanti Bank, iar  Vitalis este compania desemnată să supravegheze dezvoltarea.

Opera Residence este compus din două clădiri moderne cu 10 şi 5 etaje, cu structură din beton armat în cadre cu diafragme şi planşee din beton armat.

Dagesh Project and Construction Management activează din 1985 în managementul şi construcţia de proiecte majore, cât şi dezvoltarea clădirilor proprii. Dezvoltatorul este deţinut şi administrat de către Tzohar Gabriely şi Shlomi Abecassis, ingineri civili cu o vastă experienţă şi cunoştinţe elaborate de gestionare a  proiectelor de construcţie. Compania are angajaţi peste 20 de experţi şi se ocupă de proiecte importante, atât în Israel cât şi în străinătate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.