Conducerea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa a anunţat că ruta Constanţa – Chişinău şi retur, care urma să fie operată din 1 iulie a fost anulată de TAROM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul aeroportului, Bogdan Artagea, a transmis miercuri după-amiază, printr-un comunicat de presă, că ruta  onstanţa – Chişinău – Constanţa, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM.

El a precizat că aeroportul continuă colaborarea cu reprezentanţii TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare – Constanţa – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie.

Bogdan Artagea declarase în urmă cu o lună, într-o conferinţă de presă, că TAROM revine de la 1 iulie pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu cu o cursă externă. El precizase atunci că zborul va avea minimum trei frecvenţe pe săptămână.

În prezent, de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu sunt zboruri către Istanbul şi Londra, iar din vară vor fi curse către Bruxelles, Milano, Paris, Tallin, Cluj, Timişoara şi Oradea.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.