Ministrul Dezvoltării Cseke Attila a semnat 90 de noi contracte finanţate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde prin construirea de piste pentru biciclete (şi alte vehicule electrice uşoare) la nivel local/metropolitan şi achiziţionarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractele au fost încheiate între autorităţile publice locale din 90 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi au o valoare totală de 277.133.026,16 lei, arată comunicatul de presă al MDLPA.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.807 contracte de finanţare, în valoare totală de 15.062.193.893,13 de lei, a precizat ministrul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.