La stream-urile live realizate cu Instagram vor putea participa pe viitor patru persoane, în loc de două cât era limita până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Instagram anunţă o nouă facilitate, numită Live Rooms, care nu este altceva decât o modalitate de a face loc pentru patru utilizatori, care să participe la aceeaşi transmisiune video directă, în loc de doi, ca până acum.

Aceasta va putea fi accesată din cadrul camerei foto, care în Instagram poate fi deschisă printr-un swipe de la dreapta la stânga. Stream-ul va fi configurat după ce sunt selectaţi şi ceilalţi participanţi.

Participanţii vor putea să gestioneze comentariile chiar în timpul stream-urilor. Aceştia vor putea bloca comentariile deplasate şi utilizatorii care încurajează la ură ori abuzează verbal protagoniştii sau pe ceilalţi utilizatori.

Instagram spune că noile Live Rooms pot fi folosite de creatorii de conţinut pentru a-şi creşte numărul de urmăritori şi pentru a câştiga bani, prin vânzarea aşa-numitelor ecusoane, pe care urmăritorii le pot cumpăra pentru a ieşi în evidenţă.

Live Rooms va fi disponibil tuturor utilizatorilor Instagram, atât pe Android, cât şi pe iOS, în cel mult o săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.