Consiliul Judeţean Gorj a scos la licitaţie un contract pe doi ani pentru reabilitarea a 29,7 kilometri din Drumul Judeţean 673 (DJ673), valoarea contractului fiind estimată la 68,4 milioane lei (15,2 milioane euro), cu TVA, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DJ 673 are o lungime totală de circa 50 kilometri şi face legătura între Drumul Naţional 67 (DN67), în zona oraşului Motru (judeţul Gorj), şi DN66, în zona localităţii Broşteni (judeţul Gorj).

Contractul scos la licitaţie vizează ”reabilitare drum judeţean 673, ce traversează localităţile Slivileşti, Şiacu, Bolboşi, Igirosu, Borăscu, Calapăru, Turceni, Broşteni, pâna în DN 66 (E79), Judetul Gorj”, se arată în anunţ.

Câştigătorul licitaţiei va trebui inclusiv să amenajeze rigole şi şanţuri de colectare şi dirijare a apelor şi să amenajeze podeţele de pe acest tronson. Una dintre condiţiile participării la licitaţie este o cifră medie de afaceri, în anii 2013, 2014 şi 2015, de cel puţin 100 milioane lei.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 13 martie, iar pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, termenul este 14 martie. Data limită de evaluare a ofertelor este 7 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.