Consiliul Judeţean Arad anunţă, vineri, că SC PORR Construct SRL va realiza proiectul tehnic şi execuţia centurii de sud-est a municipiului Arad, valoarea contractului nefiind, însă, dezvăluită. Contractul va fi semnat în 21 octombrie, iar lucrările ar putea începe în primăvara anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Judeţean Arad anunţă, vineri, că, în urma procedurii de licitaţie, a fost stabilit constructorul care va realiza proiectul tehnic şi execuţia centurii de sud-est a municipiului Arad.  

” Este vorba despre ultima porţiune din inelul de centură al municipiului, pentru care Consiliul Judeţean Arad a depus un proiect de finanţare la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, proiect care a fost acceptat. Constructorul care a câştigat licitaţia este compania SC PORR Construct SRL. Semnarea contractului într-un cadru oficial va avea loc vineri, 21 octombrie, la Consiliul Judeţean Arad”, a transmis CJ Arad.  

Instituţia a precizat că la semnare a fost invitat şi premierul Nicolae Ciucă.  

”În acest moment, purtăm discuţii cu compania PORR privind clauzele de confidenţialitate ale contractului, în ce priveşte valoarea acestuia. Din punctul meu de vedere suma nu trebuie să fie secretă, o vom aduce la cunoştinţa opiniei publice în momentul în care avem şi acceptul partenerilor noştri de la PORR, iar eu sper să putem face acest lucru chiar în cadrul conferinţei de presă de la semnarea contractului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca. 

Termenul pentru realizarea proiectului tehnic este de şase luni, lucrările putând începe în primăvara anului viitor.  

Lungimea tronsonului  este de 11 km, va cuprinde un pod nou peste Mureş, la Fântânele, cu o lungime de 1.115 metri, şi un pasaj peste calea ferată, la Vladimirescu, în lungime de 147 metri. 

  

  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.