Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că lansează în consultare publică două ghiduri pentru eficientizarea serviciilor de utilităţi publice şi a transportului local de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei lansează în consultare publică două ghiduri care conţin elementele esenţiale pe care trebuie să le conţină contractul prin care se încredinţează prestarea serviciului public de alimentare a populaţiei cu energie termică şi a serviciului public de transport local de persoane”, se arată în comunicat.

Ghidurile conţin recomandări pentru a veni în sprijinul activităţii autorităţilor administraţiei publice locale în gestionarea celor două servicii publice, potrivit Consiliul Concurenţei.

Astfel, pe pagina web a instituţiei pot fi consultate ”Ghidul privind conţinutul actului de încredinţare a serviciului public de alimentare a populaţiei cu energie termică din punct de vedere al regulilor de concurenţă şi ajutor de stat” şi ”Ghidul privind conţinutul actului de încredinţare a serviciului comunitar de utilitate publică de transport local de persoane”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.