Consiliul Concurenţei a anunţat marţi că analizează tranzacţia prin care oamenii de afaceri Florin Sandu Andrei şi Ionuţ Rotaru preiau compania Opal Technologies, producător de articole din material plastic pentru construcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care domnii Florin Sandu Andrei şi Ionuţ Rotaru preiau compania Opal Technologies”, anunţă autoritatea de concurenţă.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Florin Sandu Andrei deţine Grupul Andrei, ale cărui firme desfăşoară activităţi, precum distribuţia şi comercializarea produselor petrochimice (Solexim Polymer S.R.L.), importul şi distribuţia de materii prime şi materiale auxiliare pentru industria prelucrării maselor plastice şi comercializarea de materiale de construcţii (Accendis Trading S.R.L.), comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau online (Kembico Trading S.R.L.), consultanţă (Snaf Development S.R.L.) şi comercializarea de produse chimice pentru industria prelucrării maselor plastice (Vertigo Solutions S.R.L.)

Opal Technologies S.R.L. are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.