Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că analizează tranzacţia prin care GI International, furnizor de soluţii de resurse umane, intenţionează să preia controlul asupra Grupului Work Service, specializat în furnizarea de soluţii de ocupare a forţei de muncă,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care GI International SRL intenţionează să preia controlul asupra Grupului Work Service", arată autoritatea de concurenţă într-un comunicat.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

"În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege", precizează autoritatea.

 GI International SRL este specializat în furnizarea de soluţii de resurse umane pentru dezvoltarea pieţei muncii.

Grupul Work Service este specializat în furnizarea de soluţii inovatoare de ocupare a forţei de muncă, plasare de personal permanent şi temporar şi servicii de orientare profesională şi externalizare de personal.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.