Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care SD Worx People Solutions NV intenţionează să preia furnizorul de software Romanian Software SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care SD Worx People Solutions NV intenţionează să preia Romanian Software SRL”, anunţă autoritatea de concurenţă.

SD Worx People Solutions NV este un furnizor de soluţii software inteligente destinate componentei de resurse umane, în special pentru gestionarea şi salarizarea personalului companiilor la nivel global.

Romanian Software S.R.L. este o companie de tehnologie care furnizează servicii software de organizare şi gestionare a forţei de muncă, activă pe piaţa din România.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), operaţiunea trebuie aprobată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail în termen de 20 zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.