Consiliul Concurenţei a anunţat, miercuri, că a autorizat tranzacţia prin care firma de consultanţă Partners Courier Investments a preluat furnizorul de servicii de curierat Urgent Cargus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partners Courier Investments, companie înfiinţată în România în 2018, face parte din cadrul Grupului Mid Europa şi desfăşoară, în principal, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, potrivit autorităţii.

Consiliul Concurenţei consideră că tranzacţia nu afectează semnificativ concurenţa din piaţă.

”Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora”, se arată în comunicat.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.