Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Dr. Oetker RO, din grupul german Oetker, a preluat compania Rimco şi, implicit, producătorul de patiserie Panovia Prod.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", arată un comunicat emis joi de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Dr. Oetker RO face parte din grupul german Oetker şi activează în domeniul producţiei şi comercializării de produse alimentare (ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, pizza & snacks-uri congelate, conservanţi pentru legume şi fructe etc.).

Rimco este o firmă de tip holding care deţine acţiunile companiei Panovia Prod, companie care se ocupă cu producerea produselor din patiserie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.