Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Carbo Europe, filială a Grupului Iulius, intenţionează să preia compania producătorul de produse abrazive Carbochim.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", a informat joi autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 Carbochim este o companie românească, specializată în producerea şi comercializarea de produse abrazive. Carbochim a înregistrat venituri şi din închirierea de proprietăţi imobiliare cu destinaţie comercială în municipiile Cluj-Napoca şi Ploieşti.

Carbo Europe a fost înfiinţată în anul 2018, având ca obiect principal de activitate fabricarea unor produse chimice. Carbo Europe este deţinută de Iulius Holding SRL (compania mamă a Grupului Iulius) şi de către domnul Adrian Iulian Dascălu, prin intermediul companiilor Carbo One B.V şi Carbo Two B.V.

Grupul Iulius este dezvoltator şi operator de centre comerciale din România, printre principalele proiecte ale sale numărându-se ansamblul urban multifuncţional Palas Iaşi şi patru mall-uri ce funcţionează sub brandul Iulius, situate în Iaşi, Timişoara, Cluj şi Suceava.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.