Una dintre cele mai mari probleme ale Bucureştiului, în ceea ce priveşte organizarea şi dezvoltarea durabilă, este lipsa de dialog între părţile implicate, iar soluţiile la probleme sunt mai bune şi mai uşor de implementat când vin din sânul comunităţii, a spus, joi, Radu Puchiu, co-fondator H.appyCities, la evenimentul de business „Oraşul meu – Acasă şi la birou”, organizat de Agenţia de presă News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Soluţiile sunt mai bune atunci când vin dintr-o comunitate. Dacă începi o discuţie, se vor alătura oameni care ştiu şi care vin cu soluţii. Apoi, soluţiile implementate sunt mult mai uşor de acceptat de către comunitate”, a spus Puchiu.
 
El a atras atenţia asupra problemei principale a Capitalei, lipsa dialogului între cei implicaţi.
 
”Marea problemă a Bucureştiului este lipsa de dialog. Nu dialogăm. Nu am văzut discutând primăria, arhitecţii, consilierii. Problema traficului este un virus,da. Dar îl lăsăm să treacă sau facem ceva pe tema asta?”, a spus Puchiu.
 
El a vorbit şi despre aplicaţia dezvoltată de companie, care are trei componente majore. 
 
”Există, în primul rând, o platformă de comunicare, axată pe comunicarea publicului, pentru a avea un dialog corect cu cetăţenii. Apoi, e o platformă integrată de plăţi, în care sunt şi comercianţii locali. Ultima, lansată acum o lună, este aplicaţia de mobil, care îşi doreşte să fie o aplicaţie prin care cetăţeni să propună acţiuni, să pună întrebări. E o platformă simplă pentru toată lumea, nu doar pentru cei obişnuiţi cu tehnologia”, a spus Puchiu.

Evenimentul „Oraşul meu – Acasă şi la birou” este organizat de Agenţia de presă News.ro, Team Innovation Media şi Agenţia de PR şi comunicare Plurivox şi are ca parteneri Ceetrus, SVN Romania, Genesis Property, Sema Parc, Cosmopolis. Partener instituţional este Departamentul de Dezvoltare Durabilă, Guvernul României şi partener media Profit.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

Citește și...