VTEX, care oferă soluţii de comerţ, marketplace şi Order Management System (OMS) din lume, accelerează extinderea în regiune şi semnează noi parteneriate în Bulgaria şi Polonia, pe care le va coordona de la Bucureşti. Compania a anunţat marţi că va face angajări, inclusiv în România, şi deschide la Singapore primul birou din Asia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

VTEX ţinteşte pentru perioada următoare consolidarea prezenţei şi în Grecia, Cehia, Austria şi Slovacia.

"VTEX, soluţie complet integrată de comerţ, marketplace şi Order Management System (OMS) din lume, accelerează extinderea în regiune şi semnează noi parteneriate în Bulgaria şi Polonia, pe care le va coordona de la Bucureşti. Poziţionat, încă de la deschidere, ca un centru strategic în dezvoltarea VTEX în Europa Centrală şi de Est, biroul VTEX din România coordonează procesul de extindere în regiune şi ţinteşte, pentru perioada următoare, consolidarea prezenţei VTEX şi în Grecia, Cehia, Austria şi Slovacia", a informat compania.

Extinderea în regiune se înscrie în strategia grupului de dezvoltare a prezenţei globale şi presupune şi mărirea echipei din România. În prezent, VTEX are o echipă de 15 angajaţi în România şi urmăreşte atragerea de noi angajaţi până la finalul anului, atât pentru gestionarea activităţii din România, cât şi pentru adresarea regiunii.

De asemenea, la nivel global, VTEX continuă extinderea prezenţei, prin deschiderea, la Singapore, a primului birou din Asia, construind şi o echipă locală, pentru a deservi pieţele din regiunea Asia–Pacific.

"Noul birou din Singapore va permite VTEX să-şi susţină mai bine clienţii globali. În plus, o echipă locală în zona Asia-Pacific poate sprijini mai bine clienţii, spre exemplu magazinele de tip direct-to-consumer ale  Motorola din India şi Japonia, sau Stanley Black & Decker, cu magazine B2B în India şi Coreea de Sud", precizează compania.

Decizia de extindere în Asia a luat în considerare oportunitatea imensă de creştere pe care o are comerţul electronic, spun reprezentanţii companiei.

"De fapt, Asia este continentul cu cea mai rapidă creştere din comerţul electronic mondial, făcându-l o piaţă de primă clasă pentru retailerii online care doresc să aibă acces la un număr mare de clienţi. Singapore, în special, este un centru de comerţ electronic consacrat care serveşte restul regiunii, făcându-l o locaţie ideală pentru recrutarea de oameni foarte bine pregătiţi şi cu experienţă în domeniul comerţului electronic", spun ei.

VTEX a încheiat luna trecută o nouă rundă de finanţare Serie D, în valoare de 225 de milioane de dolari, devenind astfel, cel mai nou unicorn tech prezent şi în România, după ce, anterior, VTEX a fost recunoscut de Gartner ca o companie vizionară şi de IDC, ca platforma de comerţ cu cea mai rapidă creştere din lume şi lider în domeniu.

"Odată cu creşterea numărului de clienţi globali, dorim să ne asigurăm că fiecare dintre clienţii noştri se simte susţinut pe oricare dintre pieţele în care îşi desfăşoară activitatea. Deschiderea unui birou în Singapore este următorul pas în construirea prezenţei noastre la nivel mondial”, spune Alex Soncini, cofondator şi Head of Global Accounts la VTEX.

VTEX este prima şi singura soluţie complet integrată de comerţ, marketplace şi Order Management System (OMS), din lume, care unifică experienţele utilizatorilor pe toate canalele, într-o singură soluţie completă, destinată companiilor medii şi mari. 

VTEX ajută companiile din retail, producţie, distribuţie, vânzare cu amănuntul, supermarketuri, farma şi alte pieţe verticale să vândă mai mult, să opereze mai eficient, să scaleze fără probleme şi să livreze clientului o experienţă remarcabilă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.