Zitec, jucător pe piaţa de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, a înregistrat o cifră de afaceri de 17,9 milioane de euro în 2021, în creştere cu 68% comparativ cu anul precedent şi anunţă că va continua recrutările, urmând a angaja în acest an 120 de specialişti în echipă din toată ţara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Zitec, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, a înregistrat o cifră de afaceri de 17,9 milioane de euro în 2021, în creştere cu 68% comparativ cu anul precedent. În ultimii trei ani, evoluţia companiei s-a menţinut pe un trend ascendent, raportând o rată medie anuală de creştere a afacerilor de 52%", anunţă compania.

În 2022, compania mizează pe dezvoltarea parteneriatelor cu Google, Microsoft, Adobe (Magento) şi VTEX, dar şi pe creşterea impactului în proiectele clienţilor existenţi, atât din România, cât şi din celelalte peste 30 de ţări.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În 2021, Zitec a înregistrat creşteri semnificative pe segmente de business precum Product Development, soluţii Google & Microsoft Cloud, Digital Marketing, Mobile sau eCommerce. Creşterea a fost susţinută şi de extinderea portofoliului de clienţi cu peste 50 de clienţi noi din diverse industrii, printre care: Pfarma.ro, Brico Dépôt, Karcher România, Finqware, Fashion Days, Decathlon Cehia, Freshful, Flip.ro sau eMAG marketplace. 

Totodată, Zitec a devenit în 2021 partener tehnologic Startarium, una dintre cele mai mari comunităţi pentru antreprenori din România, în contextul extinderii infrastructurii digitale şi a portofoliului de produse pe platforma dedicată.

Anul trecut serviciile de mobile development şi blockchain au generat venituri de 1,6 milioane de euro, în urma preluării integrale a Under Development Office, una dintre cele mai populare firme de blockchain development din Europa, de la sfârşitul anului 2020 şi asimilarea echipei şi portofoliului acesteia. Reprezentanţii companiei afirmă că în prezent se află în discuţii pentru preluarea unor companii similare, care doresc să se alăture echipei Zitec.

Rezultatele înregistrate de companie în 2021 au fost posibile şi datorită parteneriatelor strategice cu Google, Microsoft, Adobe (Magento Commerce) şi VTEX.

„Creşterea semnificativă pe care am înregistrat-o anul trecut s-a reflectat şi în extinderea portofoliului de clienţi, a industriilor din care provin aceştia, şi implicit a echipei Zitec, care a cunoscut cea mai mare creştere din ultimii ani. Am lucrat la dezvoltarea fiecărei linii de business, astfel încât în prezent putem afirma că oferim un portofoliu complet de soluţii de transformare digitală, de la dezvoltarea de produse software personalizate şi servicii de online marketing pentru companii, la soluţii de digitalizare a administraţiei publice locale, până la proiecte dezvoltate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie, precum blockchain, AI sau machine learning”, a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

Echipa Zitec a mizat în 2021 şi pe dezvoltarea produselor (proprii), Regista, lider de piaţă pe segmentul aplicaţiilor de digitalizare a administraţiei publice şi Mirro.io, aplicaţia completă de management al performanţei resurselor umane.

Astfel, Regista a generat anul trecut venituri de peste 1 milion de euro, în creştere cu 60% faţă de anul precedent şi a fost încorporată într-o companie independentă, Regista Digital SA. Totodată, numărul de clienţi instituţionali ai Regista a crescut cu 55%, în prezent aplicaţia fiind utilizată în peste 800 de primării şi instituţii din toate judeţele ţării.

Mirro.io ajută companiile să-şi construiască şi să-şi susţină o cultură orientată pe transparenţă, recunoaştere şi feedback continuu, fiind un instrument esenţial în dezvoltarea performanţei în cadrul organizaţiilor. În 2021, peste 50 companii s-au alăturat portofoliului de clienţi Mirro.io, printre care Tazz, Hochland, Bytex sau Sensilab.

"Pe toată perioada anului trecut, Zitec s-a concentrat şi pe creşterea echipei printr-un proces de recrutare exclusiv online şi a anunţat trecerea definitivă la modul de lucru hibrid, ceea ce permite membrilor echipei să decidă individual opţiunea privind desfăşurarea activităţii, de la birou sau de la distanţă. Astfel, compania a încheiat anul cu 265 de colegi în echipa Zitec, în creştere cu 40% faţă de finele anului 2020. În 2021, Zitec şi-a mărit echipa cu 115 noi colegi, o rată de recrutare dublă faţă de anul precedent. Pentru 2022, compania îşi propune să atragă mai mult de 120 de specialişti în echipă din toată ţara, în acest moment având colegi atât din Bucureşti şi Braşov, oraşe unde există şi birouri fizice, cât şi din Cluj, Timişoara sau Iaşi", anunţă compania.

Posturile disponibile în prezent vizează atât roluri tehnice precum: PHP Developer, Magento Developer, Mobile Developer (IOS/Android), Node.js Developer, Frontend Developer (React/Vue JS), Quality Assurance (Automated & Manual), Digital Product Analyst, Scrum Master, Agile Project Manager, Web Design, DevOps Engineer, precum şi în departamentele de suport: financiar, resurse umane, marketing sau vânzări.

Lider pe piaţa IT & Digital Marketing din România, cu birouri în Bucureşti şi Braşov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii de afaceri, servicii şi produse tehnologice personalizate, aplicaţii mobile, blockchain, precum şi servicii de digital marketing.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.