Compania Adidas a început o colaborare cu Beyonce şi va relansa brandul ei Ivy Park, măsură prin care vrea să atragă mai multe cliente, după ce rivala Puma a încheiat un acord cu Rihanna, fapt ce a dus la creşterea vânzărilor, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adidas, care are un parteneriat şi cu Kanye West, a transmis joi că va colabora cu Beyonce în vederea realizării unor produse, inclusiv pantofi sport şi obiecte vestimentare care îi vor purta semnătura.

Acordul implică şi relansarea brandului Ivy Park, pe care Beyonce l-a iniţiat în 2016 împreună cu Topshop din Marea Britanie.

Detalii financiare nu a fost oferite.

Adidas, Nike şi Puma au făcut eforturi de a atrage tot mai multe cliente, de la apariţia Lululemon (Canada).

Linia dedicată femeilor reprezintă aproximativ un sfert din vânzările Adidas, mai puţin decât în cazul Puma, care a numit-o pe Rihanna director de creaţie pentru aceasta în 2014.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.