Comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament au aprobat vineri un amendament care vizează suplimentarea cu 3 milioane lei a bugetului pentru 2018 a Societăţii Române de Radiodifuziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iniţial, bugetul Societăţii Române de Radiodifuziune era de 370 milioane lei, cu 7,9% mai mare decât în 2017. 

Banii reprezintă ultima tranşă din Fondul de rezervă al Guvernului pentru 2018, care rămâne astfel fără niciun leu, din 83 milioane lei suma iniţială.

Tot vineri, ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, anunţase că Fondul de rezervă al Guvernului pentru 2018 a ajuns la 3 milioane de lei, din 83 milioane lei, după toate amendamentele aprobate în ultimele zile şi după majorarea cu 3 milioane lei a bugetului Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, aprobată vineri de comisiile reunite de buget-finanţe.

Acest fond poate fi suplimentat ulterior prin amendamente sau la rectificările bugetare.

Comisiile au aprobat vineri bugetele pentru 2018 pentru Academia Română (buget – 415,4 milioane lei, majorare faţă de 2017 - 3,2%) şi pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (buget – 1.237,1 milioane lei, majorare faţă de 2017 - 32,4%).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.