CNAIR anunţă, joi, că, s-au finalizat lucrările necesare operaţionalizării noii Agenţii de Control şi Încasare Borş 2, primele lucrări de modernizare făcute în acest punct vamal în ultimii 30 de ani. Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la aproape 5 milioane de lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La un an de zile de la semnarea protocolului de predare - primire a terenului în suprafaţă de 42.139 mp cu împrejmuiri aferente din Vama Borş 2 necesare amenajării Agenţiei de Control şi Încasare, CNAIR a finalizat lucrările necesare operaţionalizării noii agenţii din acest punct de frontieră. Precizăm că sunt primele lucrări de modernizare efectuate în ultimii 30 de ani în acest punct vamal”, a transmis, joi, CNAIR, într-un comunicat de presă.  

Sursa citată a precizat că, având în vedere starea de degradare a acestui punct de trecere a frontierei, CNAIR a efectuat o serie de lucrări de întreţinere şi reparaţii ce au constat în hidroizolaţii la acoperiş, reparaţia/înlocuirea instalaţiilor electrice şi sanitare, finisaje interioare, reabilitări ale copertinelor metalice, precum şi lucrări de întreţinere şi refacere ale platformei şi sistemului rutier.  

Valoarea totală a acestor lucrări a fost de 4.968.362,51 lei cu T.V.A. inclus. 

Astfel, în perioada imediat următoare noua Agenţie de Control şi Încasare Borş 2 va deveni operaţională. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.