Elementele suprastructurii primei deschideri a pasajului principal al A0 peste Autostrada Soarelui (A2) au fost montate, anunţă CNAIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Au fost montate elementele suprastructurii primei deschideri a pasajului principal al A0 peste Autostrada Soarelui (A2). O echipă tehnică a CNAIR, coordonată de directorul general Cristian Pistol, a supravegheat operaţiunile de ridicare şi de montare a segmentelor de tablier metallic”, anunţă CNAIR.

Acest pasaj, amplasat pe lotul 1 al Autostrăzii de Centură Bucureşti (A0) are19 deschideri dintre care primele 3 sunt metalice.

”Lucrările din această noapte nu puteau fi amânate deoarece reprezintă o etapă importantă pentru derularea lucrărilor pe şantierului Lotului 1 al A0”, precizează CNAIR.

Pentru montarea elementelor metalice ale tablierului a fost obligatorie restricţionarea circulaţiei în intervalul 28 aprilie 2022, ora 22.00 - 29 aprilie 2022, ora 5.00.

”S-a evitat astfel îngreunarea circulaţiei în perioada minivacanţei de 1 şi 2 ma,i dar şi pe durata sezonului estival”, potrivit companiei.

După încheierea sezonului estival vor fi impuse noi restricţii temporare de circulaţie doar pe durata nopţii, pentru montarea elementelor altor structuri amplasate pe acest lot.

În zona nodului rutier A0-A2 sunt construite 5 pasaje (unul peste A2 şi 4 la bretelele de acces), adaugă CNAIR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.