Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, joi, că au fost depuse două oferte pentru finalizarea construcţiei tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova - Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Joi, 04.05.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de execuţie lucrări Drum Expres Craiova – Piteşti, Tronsonul 1, km 0+000 – km 17+700, – Relicitare”, anunţă, joi, CNAIR, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că, până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:

1. Asocierea SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) - SPEDITION UMB SRL - TEHNOSTRADE S.R.L. (România)

2. Asocierea OZALTIN INSAAT TICARET VE SANAYI A.S (lider de asociere) - STRADE BAUUNTERNEHMUNG S.R.L. - VISIO CONSTRUCTION WORKS S.R.L (Turcia – România)

”Obiectul procedurii de achiziţie publică îl reprezintă atribuirea contractului de tip FIDIC ROŞU pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat aferente tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova – Pitesti, în lungime de 17,7 km. Durata pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat este de 18 luni”, anunţă compania.

Potrivit CNAIR, perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minim 60 de luni, această durată putând fi extinsă până la 120 de luni, în funcţie de aspectele ofertate de către operatorii economici participanţi la procedură.

Valoarea estimată a procedurii este de 544.132.122,79 lei fără TVA şi sursa de finanţare este asigurată prin Fonduri Europene Nerambursabile.

”În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice”, a mai transmis sursa citată.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.