Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, joi, că plata taxei pentru trecerea podului de la Feteşti este în continuare obligatorie, iar momentul în care se va renunţa la aceasta va fi anunţat din timp. Reacţia vine după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că taxa de la Feteşti va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În prezent taxa de pod la Feteşti este obligatorie, având în vedere faptul că pentru suspendarea achitării acesteia sunt necesare anumite demersuri juridice. Astfel, până la suspendarea efectivă a taxei de trecere a podurilor dunărene, cei care le tranzitează trebuie să achite această taxă, în caz contrar fiind emis PVC (Proces Verbal de contraventie)”, a transmis, joi, CNAIR.

Compania anunţă că va comunica public momentul şi perioada în care achitarea taxei de pod de la Feteşti va fi suspendată.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, miercuri, că taxa de la Feteşti va fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste braţul Borcea, precizând că cestea ar putea fi încheiate până la începutul lunii august.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.