Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru finalizarea construcţiei variantei de ocolire Tecuci cu Asocierea Mavgo - Antrepriza de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi- BDU Maxi Construct- Hydrostroy AD, potrivit unui comunicat transmis vineri de instituţie, care mai arată că valoare contractului este de 41,7 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vineri, 16.04.2021, CNAIR a semnat contractul pentru <<Construcţia Variantei de Ocolire Tecuci - rest de executat>>, cu Asocierea S.C. Mavgo Holding S.R.L. – S.C. Antrepriza de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi S.R.L. (fosta S.C. Aqua Parc S.R.L.) – S.C. BDU Maxi Construct S.R.L. – Hydrostroy AD. Valoarea contractului este de 41.735.534,38 lei fără TVA”, se arată în comunicatul CNAIR.

Potrivit instituţie, investiţia va fi realizată din fonduri europene nerambursabile. Varianta de ocolire a oraşului Tecuci are o lungime de 6,945 km.

“Varianta se desprinde din DN24, traversează cu un pasaj superior DN24 şi lina CF Mărăşeşti - Tecuci la km 0+385,95, continuă în aliniament până la intersecţia la nivel cu DJ252H la km 2+490, traversează cu pasaj superior linia CF Făurei - Tecuci la km 6+416,29 şi se finalizeaza la km 6+945 (echivalent cu km 6+801,29), la intersecţia cu DN25”, se mai arată în comunicat.

Perioada contractuală de execuţie a lucrărilor este de 12 de luni, iar perioada de garanţie este de 60 de luni.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.