CNAIR a anunţat marţi că a lansat licitaţia restrânsă cu precalificare pentru proiectarea şi execuţia Autostrăzii Sibiu – Piteşti, secţiunea Boiţa – Cornetu, contract de 4,6 miliarde lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Marţi, 8 decembrie 2020, CNAIR a publicat în SEAP licitaţia restrânsă cu precalificare 'Proiectare şi execuţie Autostrada Sibiu – Pitesti, Secţiunea 2: Boiţa - Cornetu'. Valoarea contractului estimată este de 4,6 miliarde lei fără TVA”, arată CNAIR.

Traseul are o lungime de 31,33 km.

Sursa de finanţare din fonduri europene nerambursabile.

Termenul de finalizare prevăzut este 18 luni pentru proiectare şi 50 de luni pentru execuţie conform factorilor de evaluare din documentaţia de atribuire.

Data limită de depunere a ofertelor este 29 ianuarie 2021.

”Această secţiune conţine principalele lucrări: 49 de poduri şi viaducte, şapte tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 m şi 1.590 m şi un ecoduct în zona localităţii Lazaret”, menţionează compania.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.